Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Stało się. W dniu dzisiejszym po tylu latach niewoli- najpierw batawskiej a ostatnio magnyfikackiej- wreszcie Nowy Kucełgrad uzyskuje niepodległość. Tyle czasu na nią czekaliśmy...
Koledzy i koleżanki, proponuję już od jutra ruszyć do wytężonej pracy. Nasz pierwszy cel to uchwalenie Konstytucji.
Jan de la Kuceł, ojciec niepodległości Nowego Kucełgradu, prezes Partii Federalistycznej, Prezydent I Kadencji.
Witaj Janie!
Tak jak ty cieszę się z naszej wolności! Masz rację- za dużo już czasu jesteśmy pod rządami ,,obcych mocarstw". Teraz czas samemu stać się mocarstwem!
Jeszcze dziś (to znaczy... za chwilę ) otworzę debatę o Konstytucji naszego państwa. A jutro przybędą do nas pozostali założyciele- pojawi się i Donald, i Wilhelm.
Poza tym dziękuję za zrobienie forum.
Pozdrawiam!
Anna Czartoryska
Ostatnio edytowany przez Anna Czartoryska (2020-07-08 03:40:01)
(-)Anna Czartoryska
Marszałek i Posłanka Zgromadzenia Narodowego I Kadencji,
Przewodnicząca Socjalistycznej Partii Nowego Kucełgradu.
Hej Anna! Szczerze? Nie spodziewałem się że ktoś przyjdzie tu tak późno (poza mną). Ale co jak co- witaj!
Jan de la Kuceł, ojciec niepodległości Nowego Kucełgradu, prezes Partii Federalistycznej, Prezydent I Kadencji.
Twoja i w tym wina. Mogłeś do rana z SMS-em zaczekać
(-)Anna Czartoryska
Witajcie!
Przepraszam że pojawiam się dopiero teraz, lecz wczoraj nie miałem czasu. Co jak co- witam wszystkich!
Witaj Donaldzie! I spokojnie- nikt nie ma ci za złe przybycia dopiero dziś.
Witam wszystkich!
Witaj Wilhelmie!
Również witam ciebie Wilhelmie!
(-)Anna Czartoryska
I ja witam!
Witacie mnie jakbyśmy się nie widzieli ledwie wczoraj w realu...
A co, nie można?
Można, jak najbardziej, jeszcze jak.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 816.22 kB (Maksimum: 953.92 kB) ]